Живеем в динамичен свят, в който се редуват стрес, умора и липса на свободно време. Все по-често започваме да си задаваме въпроса, какво би ни доставило удоволствие и би ни накарало да се почувстваме щастливи и отпочинали? Фитнес, функционална тренировка, сауна или парна баня? А може би релаксиращ масаж на фона на успокояваща музика и пламък на свещи?
 
Не губете време – FitnessOne ще се погрижи за вас! Нашата цел е вашата перфектна визия съчетана с oтлично здраве.
 
Отворихме врати през Май 2010 г. с идеята в приятна и уютна обстановка да оформите и заздравите тялото си.
 
FitnessOne е оборудван с най-висок клас професионални кардио и силови уреди на американската фирма CYBEX, включително и един от най-добрите гребни тренажори в света – Conсept 2. Работата с тези уреди изключва вредното ударно натоварване на ставите, развива гъвкавост и издръжливост. Това позволява тренировка, независимо от възраст и физическо състояние. Нашите инструктори ще се погрижат за Вашите индивидуална тренировъчна програма, персонален хранителен режим и лично функционално досие.
 
Технология, функционалност, съчетана с уникална обстановка, парна баня, сауна, златна масажна зала, протеинов бар , кафе – това са само част от удоволствията, с които професионалните ни инструкторите и рехабилитатори ще Ви помогнат да се почуствате в перфектна форма, освежени и заредени с нови сили и енергия.
 
FitnessOne разполага с професионална озвучителна техника, климатизацията и вентилатция, мъжка и дамска съблекалня с модерни душове и санитарни възли.
 
Заповядайте при нас! 
Освободете се от напрежението и отрицателните емоции!
Във FitnessOne идеята е превърната в приятелство!