Тренировка с инструкторите на FitnessOne за по-добри резултати

Тренировка с инструктор с FitnessOne

personal-training-slider

Достатъчно предизвикателни, полезни, интересни и носещи удовлетворение ли са вашите тренировки? В случай, че не са, нашите инструктори са насреща! Независимо от това, дали тепърва започвате да тренирате или редовно ходите на фитнес, вашият персонален инструктор ще издигне вашите тренировки до следващото ниво!

Вашите уникални потребности са в центъра на предлаганите от нас тренировки с инструктор. При първата ви среща с инструктора, той ще проведе разговор с вас, за да ви опознае. Инструкторът ще се поинтересува от вашите хобита, ежедневен график, семейни и служебни задължения, спортове, който практикувате, начин на живот и общо здравословно състояние. Опознаването на нашите клиенти е най-важната част от изграждането на връзката клиент-инструктор!

Заедно с вашия инструктор ще определите целите, които искате да постигнете чрез тренировъчния процес (като например сила, издръжливост или релеф) Независимо от вашите цели, нашите квалифицирани инструктори са тук, за да ви помогнат да ги постигнете!

Вашият личен инструктор ще изготви индивидуална програма, съобразена с вашите физически възможности и поставени цели, редувайки различни типове упражнения за различните групи мускули. Той ще е неотлъчно до вас при изпълнението на тези упражнения, следейки за правилната позиция и натоварване на тялото. Всяка тренировка ще надгражда върху постигнатото от предишната, като на определен интервал от няколко седмици ще се правят по-значителни промени в тренировъчния план. Това има за цел да продължи да предизвиква вашето тяло по пътя към вашата цел и да ви поддържа свежи и мотивирани.

Ползи от индивидуалната тренировка

motivation-support.f3d3e478baa4a0f4b961d990e0d02f9a

Индивидуален тренировъчен план:

  • Тренировки, които са създадени специално за постигане на вашите лични фитнес цели.
  • Вашият личен инструктор ще ви обясни подробно и ще следи за правилната позиция и изпълнение на всяко упражнение.

 

Помага да преборите скуката:

  • Подобрена мотивация чрез добавянето на нови идеи към вашата стандартна тренировка.
  • Вашият личен инструктор ще ви покаже нови упражнения, използвайки нови уреди и приспособления.

 

Помага да преодолеете застоя във вашия тренировъчен прогрес:

  • Ако тренирате от дълго време, но усещате, че не можете да преодолеете настоящето ниво на сила или кардио издръжливост, опитайте с друг подход. Вашият личен инструктор ще ви покаже нови начини за натоварване на мускулите и ще ви помогне да надскочите своите цели.

 

Допринася за вашето постоянство:

  • Случва ли ви се да се озовете вкъщи пред телевизора, когато всъщност сте си обещали да тренирате във фитнеса? Вашият личен инструктор ще бъде вашата съвест и винаги ще ви подкрепя и насърчава по време на тренировъчния процес.
  • Вашият личен инструктор ще ви помогне да откриете тези упражнения, които ви мотивират да се връщате във фитнеса отново и отново.

 

Постигате добра физическа форма:

  • Ако изкачването на стълбите или изминаването на разстоянието до магазина ви изтощават, вашият личен инструктор ще ви помогне да подобрите цялостната си физическа форма, така че да можете да се справяте с ежедневните физически усилия с лекота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *