Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis Theme

1-677-124-44227

184 MAIN COLLINS STREET WEST VICTORIA 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM
Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies
Top

Healthit: Приложението за Здравословен Живот на България

Днес ви представяме най-новият партньор на FITNESSONE – първото българско мобилно приложение за здравословен живот – Healthit! Създателите на приложението са млад екип от компанията Бързо. Анаболно. Вкусно., които споделят:

“Първоначално тръгнахме с идеята, че искаме да помогнем на колкото се може повече българи да изглеждат и да се чувстват добре. А какъв по достъпен начин до всеки от тях, ако не приложение, което е с тях навсякъде?”

Healthit е иновация за българския пазар, целяща да помогне на колкото се може повече българи да изглеждат и да се чувстват добре. Това беше и нещото, което ни привлече да станем партньори. От днес, всеки потребител на Healthit може да закупи месечен абонамент за FITNESSONE с 10% отстъпка от цената на картата през мобилното приложение – Healthit.

Това, което допада на нашия екип изключително много е фокусът върху малкото, но основни навици в здравословния начин на живот. Както всички знаем, всичко свързано със здравословния начин на живот тръгва от навика, а Healthit прави точно това. С него, вие изграждате полезни навици за един пълноценен живот и едновременно с това, печелите награди и спестявате пари. 

Всеки ден приложението ви предизвиква с дневни здравословни предизвикателства, които ви носят точки, с които впоследствие можете да си купите хранителни добавки, услугите на фитнес треньори, фитнес абонаменти, спортни стоки и много други продукти и услуги с намаления. 

Добрата новина е, че не се налага да го купувате – приложението е напълно безплатно!

Нещо, което според нас е доста мотивиращо са социалните елементи в приложението. В Healthit всеки потребител може да проследява колко крачки прави спрямо другите потребители в България, което е една отделна мотивация за ежедневната физическа активност, от която всички се нуждаем.

Нашият екип се срещна с екипа на Healthit, за да ги попитаме няколко интересни въпроса относно приложението. Ето какво споделиха Мето, Юли и Емо от Healthit.

Какви са следващите стъпки в развитието на Healthit?

Най-важното, което ни предстои е усъвършенстването на приложението и неговите функции. В момента работим по изключително интересни елементи, взаимствани от игрите като принадлежност към здравословен клан, предизвикателства между самите потребители и още много забавни функционалности. Все пак, целта е да направим здравословното забавно, лесно и достъпно за всеки българин с желание!

Другото е работа по двете важни страни на уравнението за развитието на приложението. От една страна ще фокусираме усилията си върху набирането на нови партньори, които да предлагат продуктите и услугите си в приложението. От друга страна, голяма част от усилията ни ще бъдат насочени към привличането на активни потребители, които да използват Healthit.

Как ви хрумна идеята за Healthit?

Идеята за Healthit дойде на среща на тогавашния екип от 9 човека. Разполагахме с данни от проучване, което направихме в здравословния бранш, но свързването на точките, интерпретирането на информацията и превръщането ѝ в изводи, беше групов процес.

Впрочем точно тази среща продължи над 6 часа и съм сигурен, че всеки от нас я помни. Разбира се, впоследствие направихме много надграждане и задълбочаване в идеята, но на най-базово ниво, идеята за Healthit се роди в резултат на дискусия между целия екип. 

Според нас е хубаво всеки човек, който е обвързан с развитието на първоначалната идея за даден продукт или услуга, да бъде включен в процеса на нейното създаване. Това създава чувство за принос и отговорност, което забързва развитието на идеята многократно, когато дойде време за изпълнението.

Можете да видите повече за Healthit тук: https://www.bav.bg/healthit/

Healthit за iOS: https://apps.apple.com/app/id1511388164

Healthit за Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.bav.healthit